Få hjælp af en Diætist

Hør mere om vores Diætister her

En klinisk diætist er specialist i sammenhænge mellem kost og sygdomme. Derfor beskæftiger de sig primært med kostensindflydelse på diverse sygdomme og derudover også betydningen for at opnå et vægttab. Der er de sidste par år sat utrolig stor fokus på overvægt og andre ernæringsrelaterede sygdomme.

Derudover er den anden primære funktion i diætistens arbejde at hjælpe dig med at forebygge sygdomme. Det kan fx være hjertekarsygdomme, diabetes osv. Der tages på baggrund af diætistuddannelsen altid udgangspunkt i den videnskabelige forskning omkring kost og ernæring. Som det ser ud i dagens Danmark er kliniske diætister meget eftertragtede i den danske befolkning. For at kunne hjælpe en så bred del af befolkningen som mugligt har du naturligvis også mulighed for at få rådgivning omkring sammensætning af den rette kost for lige netop dig, dit velvære og dit helbred. Vi tilbyder personlig kostvejledning hos en af vores uddannede diætister. Her lægges fokus på at lave en plan uden krav om skrap slankekur eller en restriktiv tankegang i forhold til kost og sundhed. Det er vigtigt, at planen tilpasses til dig, dit mål, din hverdag, evt. sygdom eller andre særlige behov. Ved første samtale planlægger du sammen med diætisten, hvordan dit forløb skal se ud fremadrettet. Kontakt os via vores kontaktformular på siden.

Vores GLade kunder siger

“Med et ønske om at tabe nogle kilo, blive stærkere og mere fit – og finde motivationen til at træne igen, tog jeg, på baggrund af nogle gode anbefalinger, kontakt til PT Anna Eiholm, i håb om at hun kunne hjælpe.

Det er den bedste beslutning jeg længe har taget.” Milla - 40, fit og fabelagtig

Rikke viste sig dog at være et yderst motiverende, inspirerende og humør-smittende menneske at være omkring. Jeg var fra første møde tryg ved hende og hendes kompetence, og hun havde en helt særlig evne til at møde mig i øjenhøjde og med lydhørhed. Dette resulterede også i en dybere snak omkring muligheder, ønsker og håb – ting som jeg ikke selv havde turde at definere, eller overhovedet at overveje "Sofie" - Inspirerende, stærk og glad

“For mig har forløbet hos dig gjort at jeg har kunne nå det mål jeg havde sat mig selv. At tabe mig og komme i mærkbar bedre form. Jeg er rigtig glad for resultatet – når jeg ser mig selv i spejlet ?
Der er en kæmpe mærkbar forskel. Jeg er “lettere”, i bedre form og “gladere” for min krop nu.
Jeg vil til en hver tid anbefale andre, et forløb hos dig. (Har jeg allerede gjort)” Louise, fra fødsel til fit - 26 kg. lettere

“Jeg har generelt haft fornuftige kostvaner, dog med nogle omkringliggende dårlige vaner, i form af for meget kaffe, dårlig søvnrytme mv.
Tobias indførte blandt andet hård træning 3 gange om ugen, hvilket har gjort en stor forskel for mig. Det har hjulpet mig med, at skabe endnu bedre resultater i min virksomhed og jeg vil derfor anbefale et forløb med Tobias til alle med en travl hverdag som ønsker, at have en god fysik.” Oliver, 27, selvstændig

Følg os
Ny Banegårdsgade 45, kælderen

8000 Aarhus C

kontakt@aarhusptstudie.dk
+45 2129 4774