Hvordan taber man sig?

Hør mere om Vægttab her

Vi lever i dag i et samfund, hvor den ene kosttrend opstår efter den anden. Derfor kan det være utrolig svært at finde den ”optimale” vej til vægttab. Mange har forsøgt sig med diverse kure og måske også haft succes med dem i processen. Ofte er de meget restriktive og udelukker enten det ene eller andet. Fx LCHF eller Stenalderkost. I og med at de ofte er så restriktive medfører det, at det er de færreste, der kan holde det i længere tid. De kører kuren i en periode, opnår succes, stopper kuren for at gå ”tilbage” til den ”gamle livsstil” og tager kiloene på igen. For mange bliver det derfor en ond spiral, som består i, at man enten er på streng kur eller er helt ligeglad. Dette kaldes også (sort/hvid tænkning, alt/inten tænkning eller dikotomisk tænkning)

Helt overordnet set handler et vægttab om, at man skal indtage færre kalorier end man forbrænder. Det kan man gøre ved at udelukke kulhydrater og køre Stenalderkost, MEN det har ikke noget at gøre med, at det er magisk. Hvis du taber dig ud fra disse to eksempler, er det udelukkende fordi du har været i et kalorieunderskud. Det er ikke udelukkelsen af kulhydraterne, der gør det. Så hvis du kan lide kulhydrat, er der ingen grund til at udelukke dem i en vægttabsproces. I Aarhus PT Studie kigger vi på den enkelte klient og får lagt en plan, der er tilpasset hertil. Vi kigger på dine vaner, din hverdag og dine præferencer. Der er mange forskellige koststrategier, der kan anvendes i et vægttabsforløb. Det handler om at finde den, der passer bedst til dig.

Vores GLade kunder siger

“Med et ønske om at tabe nogle kilo, blive stærkere og mere fit – og finde motivationen til at træne igen, tog jeg, på baggrund af nogle gode anbefalinger, kontakt til PT Anna Eiholm, i håb om at hun kunne hjælpe.

Det er den bedste beslutning jeg længe har taget.” Milla - 40, fit og fabelagtig

Rikke viste sig dog at være et yderst motiverende, inspirerende og humør-smittende menneske at være omkring. Jeg var fra første møde tryg ved hende og hendes kompetence, og hun havde en helt særlig evne til at møde mig i øjenhøjde og med lydhørhed. Dette resulterede også i en dybere snak omkring muligheder, ønsker og håb – ting som jeg ikke selv havde turde at definere, eller overhovedet at overveje "Sofie" - Inspirerende, stærk og glad

“For mig har forløbet hos dig gjort at jeg har kunne nå det mål jeg havde sat mig selv. At tabe mig og komme i mærkbar bedre form. Jeg er rigtig glad for resultatet – når jeg ser mig selv i spejlet ?
Der er en kæmpe mærkbar forskel. Jeg er “lettere”, i bedre form og “gladere” for min krop nu.
Jeg vil til en hver tid anbefale andre, et forløb hos dig. (Har jeg allerede gjort)” Louise, fra fødsel til fit - 26 kg. lettere

“Jeg har generelt haft fornuftige kostvaner, dog med nogle omkringliggende dårlige vaner, i form af for meget kaffe, dårlig søvnrytme mv.
Tobias indførte blandt andet hård træning 3 gange om ugen, hvilket har gjort en stor forskel for mig. Det har hjulpet mig med, at skabe endnu bedre resultater i min virksomhed og jeg vil derfor anbefale et forløb med Tobias til alle med en travl hverdag som ønsker, at have en god fysik.” Oliver, 27, selvstændig

Følg os
Ny Banegårdsgade 45, kælderen

8000 Aarhus C

kontakt@aarhusptstudie.dk
+45 2129 4774