Få hjælp af en Kostvejleder

Hør mere om vores Kostvejledere her

Kostvejleder

Alle vores trænere kan hjælpe dig med kostvejledning. Men kostvejledning i sig selv, er ikke altid nok til at hjælpe dig i mål. Det kræver en plan om vaneændringer, da vide i sig selv ikke er nok. Vi ved fra forskning, at vi slet ikke er bevidste om hverken mængde eller frekvens af vores indtag af kalorier. Der er lavet forskning der viser, at vi underrapporterer med mellem 40-60 % af vores indtag, simpelthen fordi vi ikke lægger mærke til hvad vi får indenbords i løbet af en dag.

Vores kostvejledere kan hjælpe med kostplaner, koststrategier eller den tilgang der nu engang passer til din måde at leve på. Vi er alle forskellige og måden vi bedst implementer kostvaner på, er forskellig. Nogle har det bedst med stramme planer, andre med fleksibilitet og nogle med en blanding.

Vi har kostvejledning med i alle vores forløb, om det er vægttab, styrke eller vægtøgning, alle skal have fokus på kostvanerne, da de spiller en stor rolle i, hvad vi får ud af vores træning. Ingen har lyst til at bruge en masse tid og penge, uden at få resultater. Derfor har vi stor fokus på kostvanerne hos os.

Faktisk er det en af vores trænere, der uddanner kostvejlederne på Fitness Institute i Jylland, så vi har fingeren på pulsen med nyeste forskning og udvikling på kostvejledning.

 

Vores GLade kunder siger

“Med et ønske om at tabe nogle kilo, blive stærkere og mere fit – og finde motivationen til at træne igen, tog jeg, på baggrund af nogle gode anbefalinger, kontakt til PT Anna Eiholm, i håb om at hun kunne hjælpe.

Det er den bedste beslutning jeg længe har taget.” Milla - 40, fit og fabelagtig

Rikke viste sig dog at være et yderst motiverende, inspirerende og humør-smittende menneske at være omkring. Jeg var fra første møde tryg ved hende og hendes kompetence, og hun havde en helt særlig evne til at møde mig i øjenhøjde og med lydhørhed. Dette resulterede også i en dybere snak omkring muligheder, ønsker og håb – ting som jeg ikke selv havde turde at definere, eller overhovedet at overveje "Sofie" - Inspirerende, stærk og glad

“For mig har forløbet hos dig gjort at jeg har kunne nå det mål jeg havde sat mig selv. At tabe mig og komme i mærkbar bedre form. Jeg er rigtig glad for resultatet – når jeg ser mig selv i spejlet ?
Der er en kæmpe mærkbar forskel. Jeg er “lettere”, i bedre form og “gladere” for min krop nu.
Jeg vil til en hver tid anbefale andre, et forløb hos dig. (Har jeg allerede gjort)” Louise, fra fødsel til fit - 26 kg. lettere

“Jeg har generelt haft fornuftige kostvaner, dog med nogle omkringliggende dårlige vaner, i form af for meget kaffe, dårlig søvnrytme mv.
Tobias indførte blandt andet hård træning 3 gange om ugen, hvilket har gjort en stor forskel for mig. Det har hjulpet mig med, at skabe endnu bedre resultater i min virksomhed og jeg vil derfor anbefale et forløb med Tobias til alle med en travl hverdag som ønsker, at have en god fysik.” Oliver, 27, selvstændig

Følg os
Ny Banegårdsgade 45, kælderen

8000 Aarhus C

kontakt@aarhusptstudie.dk
+45 2129 4774