RIKKE HANSEN

Personlig træner

 
 

Mit navn er Rikke Hansen, og jeg er personlig træner med speciale i træning af dejlige kvinder.

Jeg har en kandidat i træningsfysiologi med speciale i kvinder og vægttab, og har trænet et utal af kvinder igennem tiden. Derudover uddanner jeg kommende personlige trænere hos Fitness Institute, samt hos DGI som landsunderviser på Bevæg dig for livet konceptet. Dette giver mig en god teoretisk og praktisk erfaring til at guide og vejlede dig til en sundere og sjovere livsstil.

Jeg tror ikke på “one-fits-all” løsninger, hvorfor jeg ikke har én tilgang til kost og træning – men mange. Jeg tror på de løsninger, som fungerer for den enkelte. Al træning og kost er tilpasset den enkeltes hverdag, udgangspunkt, målsætning og præference.

Lad os gøre op med myter, dårlig samvittighed, pligtfølelse og uholdbare løsninger. Træning og fysisk aktivitet skal være sjovt, og kosten skal være overskuelig – det er sådan, vi skaber resultaterne, DER HOLDER!

Er det noget for dig?

 
 Udfyld kontaktformularen nedenfor, så kontakter jeg dig.
 

Følg os

Ny Banegårdsgade 45, kælderen

8000 Aarhus C

kontakt@aarhusptstudie.dk

+45 2129 4774