TOBIAS BAI

Jeg er deltidsfar, 39 år gammel og ejer og driver vores to centre i Aarhus C og Risskov. Derudover er jeg personlig træner med speciale i dig der har et travlt liv, hvor træningen og kosten skal tilpasse til dig og ikke omvendt.

Mit primære fokus er at finde en plan, der øger dit velvære, din glæde og din kropstilfredshed i ét og samme program.

Jeg har 20 års erfaring i branchen lige fra, fitnessinstruktør, holdinstruktør, centerleder og personlig træner. Derudover er jeg tidligere fitness atlet, samt tidligere international konkurrencevægtløfter.

Jeg kan hjælpe dig med vægttab, muskelvækst, styrkeopbygning og alle mulige andre mål. Alle mine klienter vil have en personlig plan for succes, med personlige udviklingsmål og værktøjer til at håndtere sin egen sundhed.

 

 Book en gratis samtale med mig, ved at udfylde kontaktformularen nedenfor.

Følg os
Ny Banegårdsgade 45, kælderen

8000 Aarhus C

kontakt@aarhusptstudie.dk
+45 2129 4774