Få hjælp til Vægttab

Hør mere om Vægttab her

Hjælp til Vægttab

Et vægttab opnås ved at være i kalorieunderskud. Det betyder i praksis, at du skal indtage færre kalorier end du forbrænder. Kroppen bruger sine depoter som brændstof, så du kan overleve selvom der ikke er mad tilstede. Problemet er så, at vi ikke længere har hungersnød og derfor er der mange overvægtige mennesker i vores samfund.

Omtrent halvdelen af vores befolkning er overvægtige iflg. BMI, men BMI kan også forstås på flere måder. Muskelmasse er med til at forhøje MI, dvs. har du meget muskelmasse, vil din BMI være høj og du kan derfor betegnes som overvægtig. Det betyder dog ikke at det er usundt, tværtimod kan det være en fordel i mange henseender, da du sandsynligvis vil være stærk.

Vægttab er svært, i hvert fald sværere end blot at sige at du skal være i kalorieunderskud. Det handler om vaner og de er svære at ændre på. Derfor har vi ifbm. vægttab, et stort fokus på den mentale del af processen. Vi har flere vanecoaches, en diætist og en psykologstuderende som vi sparrer internt med, så vi kan hjælpe dig bedst muligt med dit vægttab.

Tag fat i os og bliv koblet op med den rigtige træner, som kan hjælpe dig i mål med dit vægttab.

 

Vores GLade kunder siger

“Med et ønske om at tabe nogle kilo, blive stærkere og mere fit – og finde motivationen til at træne igen, tog jeg, på baggrund af nogle gode anbefalinger, kontakt til PT Anna Eiholm, i håb om at hun kunne hjælpe.

Det er den bedste beslutning jeg længe har taget.” Milla - 40, fit og fabelagtig

Rikke viste sig dog at være et yderst motiverende, inspirerende og humør-smittende menneske at være omkring. Jeg var fra første møde tryg ved hende og hendes kompetence, og hun havde en helt særlig evne til at møde mig i øjenhøjde og med lydhørhed. Dette resulterede også i en dybere snak omkring muligheder, ønsker og håb – ting som jeg ikke selv havde turde at definere, eller overhovedet at overveje "Sofie" - Inspirerende, stærk og glad

“For mig har forløbet hos dig gjort at jeg har kunne nå det mål jeg havde sat mig selv. At tabe mig og komme i mærkbar bedre form. Jeg er rigtig glad for resultatet – når jeg ser mig selv i spejlet ?
Der er en kæmpe mærkbar forskel. Jeg er “lettere”, i bedre form og “gladere” for min krop nu.
Jeg vil til en hver tid anbefale andre, et forløb hos dig. (Har jeg allerede gjort)” Louise, fra fødsel til fit - 26 kg. lettere

“Jeg har generelt haft fornuftige kostvaner, dog med nogle omkringliggende dårlige vaner, i form af for meget kaffe, dårlig søvnrytme mv.
Tobias indførte blandt andet hård træning 3 gange om ugen, hvilket har gjort en stor forskel for mig. Det har hjulpet mig med, at skabe endnu bedre resultater i min virksomhed og jeg vil derfor anbefale et forløb med Tobias til alle med en travl hverdag som ønsker, at have en god fysik.” Oliver, 27, selvstændig

Følg os
Ny Banegårdsgade 45, kælderen

8000 Aarhus C

kontakt@aarhusptstudie.dk
+45 2129 4774