ZIYAD ABOU-CHAKER

Personlig træner

 
 

 

Mit navn er Ziyad Abou-Chaker og er 37 år. Til daglig arbejder jeg som personlig træner og socialpædagog.

Jeg har trænet stort set hele mit liv og anser fysisk aktivitet for at være nødvendigt for enhver, der ønsker at præstere optimalt i hverdagene – både fysisk og mentalt.
Jeg har selv været igennem et stort vægttab på 25 kg og har formået at opretholde vægten nogenlunde stabilt ved at træffe de rigtige beslutninger omkring kosten og træning. Jeg har ikke kun lært, hvordan dette skal ske på den optimale måde, men formåede også selv at prøve det på egen krop.
I 14 år i pædagogfeltet kan bl.a. afspejle sig i mit nuværende virke på et socialpædagogisk idrætsopholdssted. Udover at træne unge mennesker, arbejder jeg også som personlig træner i Aarhus PT studie.
Som person er jeg udadvendt, smilende, imødekommende og lyttende. Herudover anser jeg mig selv for at være målbevidst, organiseret og struktureret, hvilket jeg mener er nogle vigtige parameter for at arbejde med mennesker!
Gennem mit arbejde som personlig træner, brænder jeg for at motivere og inspirere folk med træning. Om dit mål er at tabe dig, få større muskler eller at blive stærkere, står jeg klar til at modtage dig.
Min fornemmeste opgave som træner er, at engagere dig til træning samt give råd og vejledning ifht. til at træffe de rigtige beslutninger, hvorvidt angår kost eller træning. I min optik er det vigtigt at møde mennesker i øjenhøjde og tage udgangspunkt i deres behov.
Et forløb hos mig bliver skræddersyet 100% til dig, dine behov og dit mål. Har du brug for ydeligere informationer, er du altid velkommen til at kontakte mig for en gratis og uforpligtende samtale. Udfyld kontaktformularen nedenfor, så ringer jeg dig op. Jeg giver kaffe!

 

Følg os

Ny Banegårdsgade 45, kælderen

8000 Aarhus C

kontakt@aarhusptstudie.dk

+45 2129 4774